Ujë Kllokoti 100% natyral mineral

Nga eksperienca shumëvjeçare e njerëzve që preferojnë këtë ujë, INSTITUTIT PËR KËRKIME BËRTHAMORE- VINQ BEOGRAD LABORATORI PER KIMI DINAMIKE dhe Aqualab BV konstatohet se përveç që pëdoret si pije freskuese përdoret edhe si pije plotësuese për shërimin e këtyre sëmundjeve:

  • Sëmundjet kronike të lukthit
  • Sëmundjeve kronike të kanaleve në idhëz
  • Gjendjen e menjanimit kirurgjik të gurëve në idhëz
  • Rëra në kanalet e urinës

PËRMBAJTJA NË mg/dm3