GAMA E PRODUKTEVE EKZISTUESE

Ujë mineral natyral i gazuar 0.5l PET: Praktik

Plasimi në treg në maj 2006. I përshtatet sportistëve, personave që duan të kenë një shishe me vete.

Ujë mineral natyral i gazuar 1.5l PET: Familjarë

Produkti më i vjetër dhe më i shitur (98%). I përshtatshëm për familje, restorante…

Ujë mineral natyral i gazuar 2l PET: Familjarë

Produkti më i vjetër dhe më i shitur (98%). I përshtatshëm për familje, restorante…

Ujë mineral natyral i pagazuar 1.5l PET: Familjarë

Plasimi në treg në mars 2007. I përshtatshëm dhe freskues me veti shëruese për të gjithë.

Ujë mineral natyral i pagazuar 6l ;10l;19l PET: Familjarë

Plasimi në treg në tetor 2006. I përshtatshëm për kuzhinë dhe vikende.

Dioksid Karboni CO2: 100% natyral

I vetmi prodhues në Kosove. Pastërtia 99.972%

Analizuar dhe çertifikuar në Institutin Holandez "Haffmans" më 22.01.2007.

GAMA E PRODUKTEVE TË ARDHSHME

Ujë mineral naryral i gazuar 0.75l , 0.25l qelq: Design

I përvetëson restorantet dhe kafiteritë. Më elegant, më atraktiv dhe shumë inert.

Ujë mineral natyral i pagazuar 0.75l, 0.25l qelq

Dizajn të njejtë, vetëm me ngjyrë të kaltër.

Transporti me të dhënat Teknike për Kamion Standard

Emërtimi Paketimi Paketimi - Kg Paketime në EURO Paletë - Kg Paleta në kamion (standard) - Kg Total/ Copë/ Paketime/ Paleta/ Ltr
0.5Lit 12 copë 1 - 6.32kg 108 - 696.06kg 32 EURO Paleta - 22270kg 41472/3456/32/20736
1.5Lit 6 Cope 1 - 9.3kg 84 - 794.7kg 32 EURO Paleta - 25430kg 16128/2688/32/24192
2.0Lit 6 Copë 1 - 12.3kg 64 - 800kg 32 EURO Paleta - 25600kg 12288/2048/32/24576

Transporti me të dhenat Teknike për Kontenjer 40"

Emërtimi Paketimi Paketimi - Kg Paketime në
EURO Paletë - Kg
Paleta në kontinjer 40" - Kg Total/ Copë/ Paketime/ Paleta/ Ltr
0.5Lit 12 copë 1 - 6.32kg 144 - 928.08kg 24 EURO Paleta - 22270kg 41472/3456/24/20736
1.5Lit 6 Cope 1 - 9.3kg 105 - 993.3kg 24 EURO Paleta - 25430kg 15120/2520/24/22680
2.0Lit 6 Cope 1 - 12.3kg 80 - 984kg 24 EURO Paleta - 23616kg 11520/1920/24/23040